Noticies

L’Hospital de Torrevieja incorpora una nova plataforma automatitzada d’alta desinfecció ràpida amb llum ultraviolada C

11/09/2023

L’Hospital de Torrevieja incorpora una nova plataforma automatitzada d’alta desinfecció ràpida amb l

  • Fins ara el protocol de desinfecció era manual amb líquids i tovalloletes enzimàtiques
  • A més de ràpida i eficaç en la desinfecció, aquesta tecnologia patentada de desinfecció és sostenible, econòmica i respectuosa amb el medi ambient

 

El Servei d’Otorrinolaringologia de l’Hospital Universitari de Torrevieja ha incorporat una nova plataforma automatitzada d’alta desinfecció ràpida amb llum ultraviolada C. Es tracta d’un nou sistema d’alta desinfecció automatitzada per als nasofibrolaringoscopis. 

Aquest potent sistema de desinfecció, que empra llum ultraviolada C, ofereix una desinfecció eficaç, automatitzada i ràpida, en només 60 segons.

Fins ara, el protocol de desinfecció era manual, amb líquids i tovalloletes enzimàtiques, i és el que s’utilitza habitualment en tots els centres.

A més de ràpida i eficaç en la desinfecció, aquesta tecnologia patentada de desinfecció és sostenible, econòmica i respectuosa amb el medi ambient. El dispositiu redueix la necessitat d’utilitzar productes químics, que poden ser perjudicials per a les persones i els equips sanitaris. A més, al mateix temps, estalvia aigua i redueix el temps necessari per al cicle complet de les visites dels pacients.

La doctora Aurora López, cap del Servei d’Otorrinolaringologia de l’Hospital Universitari de Torrevieja afirma que “el sistema és ràpid i eficaç en la desinfecció, i això ens permet ser més eficients en l’atenció dels nostres pacients”. A més, afig que “es tracta d’un dispositiu molt senzill d’utilitzar que facilita enormement el nostre treball”.

La nasofibrolaringoscòpia és un dels procediments realitzats amb més freqüència per l’especialista en otorrinolaringologia, mitjançant el que s’introdueix  un endoscopi a través de la fossa nasal i és possible veure les fosses nasals i, successivament, la faringe i la laringe. 

En el moment actual, l’Smart UV D60 és el quart instal·lat en tota Espanya. A mesura que avança la tecnologia el Servei d’Otorrinolaringologia i l’Hospital de Torrevieja volen situar-se a l’avantguarda en qüestions de seguretat del pacient i qualitat assistencial. 
 

Compartir

Galeria d'imatges

L’Hospital de Torrevieja incorpora una nova plataforma automatitzada d’alta desinfecció ràpida amb llum ultraviolada C